wat kost kavel en huis

arrow_down

 

wat gaat uw nieuwe villa of woonhuis kosten?

 

 

 

wat kost kavel en huis

Overweegt u een bouwkavel te kopen of heeft u die al? u wilt een bod doen op een bouwkavel? of overweegt u een optie te nemen op een bouwkavel? dan is het raadzaam om te onderzoeken wat er op die kavel gebouwd mag worden en om te weten wat de totale investering gaat worden. Het KavelHuis heeft hiervoor een concept ontwikkeld.

Het KavelHuis concept

Het KavelHuis kan voor u een ontwerp aanleveren van uw droomhuis, met een nauwkeurige en complete investeringsbegroting. Hiermee heeft u een belangrijk document in handen en kunt u verdere stappen als aankoop/optie, financiering etc. gaan regelen.

Vraag bij Het KavelHuis naar de mogelijkheden en de kosten.

voorbeeld van ons concept

Wat kost kavel en huis. Wat kost kavel en huis. Wat kost kavel en huis. Wat kost kavel en huis.

wat komt er op uw pad bij het kopen van bouwgrond

U moet voorkomen dat er een verkeerde inschatting of keuze wordt gemaakt. Zaken zoals bodemverontreiniging, eisen van de Gemeente, mag u bouwen? en wat mag u bouwen?, omgevingsvergunningen, kavelpaspoorten, offerten|opdrachten van een architect en aannemer en wat gaat het u kosten? komen op uw pad. Geen alledaagse kost voor een koper zonder kennis en ervaring van de Bouw en Vastgoedmarkt. Het KavelHuis neemt u die zorgen uit handen en regelt het voor u.

Het KavelHuis helpt u van kavel naar droomhuis

Het is ons advies om al voor de aankoop van een bouwkavel  een specialist in te schakelen. Een specialist in bouwkavels en woonhuizen: Het KavelHuis, die u bovendien verder helpt met het gehele traject  bij het ontwerpen en bouwen van een woning. En dat doet het KavelHuis voor scherpe prijzen. Door gebruik te maken van Het KavelHuis profiteert u van het netwerk van Het KavelHuis in architectuur en bouwen. U krijgt scherpe en complete prijzen van de architect en de aannemer. Met kwaliteit!

Het KavelHuis werkgebied
Duin en Bollenstreek, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Amstelveen, Amsterdam, Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Barendrecht, Bergen, Berkel en Rodenrijs, Binnenmaas, Bleiswijk, Bloemendaal, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Castricum, Delft, Den Hoorn, De Lier, De Meern, Dordrecht, Gouda, Den Haag, Haarlem, Haastrecht, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Hellevoetsluis, Hillegom, Hilversum, Hoek van Holland, Honselersdijk, Hoogvliet, Huizen, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Krimpenerwaard, Lansingerland, Laren, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maasland, Maassluis, Midden-Delfland, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Noordwijkerhout, Ouderkerk aan den IJssel, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Poeldijk,  Poortugaal, Rhoon, Reeuwijk, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Rozenburg, Sassenheim, Scheveningen, Schipluiden, Schiedam, Schoonhoven, Stolwijk, Teylingen, Uitgeest, Uithoorn, Velzen, Voorburg, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Zaanstad, Zandvoort, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht.

Uw persoonlijke account waarop u alles kunt beheren.

Maak een persoonlijk account waarop u alles kunt beheren.

Account aanmaken

Vraag het wachtwoord van uw persoonlijke account op.

Wijzig uw persoonlijke wachtwoord

Let op: Na het wijzigen van uw wachtwoord wordt u verzocht opnieuw in te loggen op uw account.

Wachtwoord Wijzigen

Wijzig uw e-mailadres.

E-mailadres wijzigen

U wilt iets bestellen, daarvoor heeft u een account nodig, login op uw bestaande acount of maak er een aan.

Account aanmaken

Inloggen