Opleveringskeuring VVE

arrow_down

opleveringskeuring VvE: appartement, woonhuis of villa

kies voor kwaliteit met een betaalbare expert!

 

opleveringskeuring VVE   opleveringskeuring VVE   opleveringskeuring VVE   opleveringskeuring VVE

 

Opleveringskeuring algemene ruimte

De ervaren bouwkundige (ir. J.) Koos van Rijn controleert de gemeenschappelijke ruimtes van het appartementencomplex op opleveringsgebreken. Zo weet je waar je aan toe bent en voorkom je dat je later zelf moet opdraaien voor reparatiekosten. Met ons rapport sta je sterker bij eventuele geschillen.

Voordelen van de Opleveringskeuring

De ervaren bouwkundige (J.) Koos van Rijn voert een inspectie uit in jouw bijzijn.

Je behoedt de VvE voor kosten na de oplevering.

De bouwkundige gebreken worden vastgelegd in een rapport + fotorapportage.

Een Opleveringskeuring algemene ruimte is er al vanaf € 225.

wat is een opleveringskeuring?

Er is sprake van een opleveringskeuring bij de formele overdracht, door de aannemer aan u. U ontvangt dan tevens de sleutels.  Een goed advies is om iemand mee te nemen, die voor uw belangen opkomt. Het KavelHuis is op de hoogte van de regels en de normen in de bouw. Wij zien altijd meer dan u! Tijdens de opleveringskeuring controleren wij, in aanwezigheid van de aannemer, samen met u de gemeenschappelijke ruimten op gebreken. Wij zien er op toe dat de geconstateerde mankementen direct worden opgelost of worden opgeschreven in het Proces-Verbaal van Oplevering. Ons advies: hoe vollediger dit rapport is, hoe beter!, dit voorkomt veelal gezeur achteraf. Daarom maakt Het KavelHuis ook een rapport + fotorapportage, zo dat de klant precies weet wat er mis is.

Hoe werkt de keuring?

(J.) Koos van Rijn loopt samen met een vertegenwoordiging van de VvE en de projectontwikkelaar/bouwer door de algemene gedeelten van het appartementencomplex en inspecteert visueel op gebreken. Op die manier kan de bouwkundige zijn bevindingen meteen toelichten. Na de keuring ontvang je een keuringsrapport per e-mail. Mochten er problemen ontstaan dan sta je sterker tegenover de aannemer.

Wat kost de keuring?

Het basistarief voor de Opleveringskeuring algemene ruimte is gebaseerd op een tijdsduur van maximaal twee uur. Duurt de keuring langer, dan zijn de extra kosten € 35 per half uur. De keuring betaal je na de oplevering en de ontvangen factuur.

ons werkgebied


Duin en Bollenstreek, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Amstelveen, Amsterdam, Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Barendrecht, Bergen, Berkel en Rodenrijs, Binnenmaas, Bleiswijk, Bloemendaal, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Castricum, Delft, Den Hoorn, De Lier, De Meern, Dordrecht, Gouda, Den Haag, Haarlem, Haastrecht, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Hellevoetsluis, Hillegom, Hilversum, Hoek van Holland, Honselersdijk, Hoogvliet, Huizen, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Krimpenerwaard, Lansingerland, Laren, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maasland, Maassluis, Midden-Delfland, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Noordwijkerhout, Ouderkerk aan den IJssel, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Poeldijk,  Poortugaal, Rhoon, Reeuwijk, Ridderkerk, Rijnsburg, Rijswijk, Rotterdam, Rozenburg, Sassenheim, Scheveningen, Schipluiden, Schiedam, Schoonhoven, Stolwijk, Teylingen, Uitgeest, Uithoorn, Valkenburg, Velzen, Voorburg, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Zaanstad, Zandvoort, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht.

boek nu een opleveringskeuring of bel ons op: contact Het KavelHuis

 

Uw persoonlijke account waarop u alles kunt beheren.

Maak een persoonlijk account waarop u alles kunt beheren.

Account aanmaken

Vraag het wachtwoord van uw persoonlijke account op.

Wijzig uw persoonlijke wachtwoord

Let op: Na het wijzigen van uw wachtwoord wordt u verzocht opnieuw in te loggen op uw account.

Wachtwoord Wijzigen

Wijzig uw e-mailadres.

E-mailadres wijzigen

U wilt iets bestellen, daarvoor heeft u een account nodig, login op uw bestaande acount of maak er een aan.

Account aanmaken

Inloggen