Opleveringskeuring Rotterdam

arrow_down

opleveringskeuring Rotterdam: voor uw woonhuis, appartement of villa

 

kies voor kwaliteit met een betaalbare expert! 

 

wat komen wij tegen bij opleveringen?

 

  • Slecht buiten schilderwerk

  • Trap voldoet niet aan Bouwbesluit!

  • Niet gereinigde tegelwerken

  • Slecht schilderwerk binnen

  • Te korte loodslabbe!

  • Vergeten kitvoegen

  • Niet schoongemaakte gevels

  • Scheuren in metselwerk!

Uw nieuwe huis opleveren: een kort overzicht

♦    Prijzen v.a.: Appartement € 150, Woonhuis € 200, Villa € 225
♦    Het KavelHuis is een onafhankelijke en gekwalificeerde  expert
♦    De discussie met de aannemer wordt niet uit de weg gegaan!
♦    U kunt ons na de oplevering nog gratis bellen voor vragen
♦    Kom beslagen op het ijs:  contact Het KavelHuis

opleveringskeuring Rotterdam: kies voor kwaliteit!

Het is druk in de bouw en dat komt de kwaliteit niet ten goede. Daar wordt u als koper niet beter van! Er is  sprake van 40 % meer gebreken dan in de crisisjaren. Wat is de praktijk? tijdens de oplevering wordt u bezig gehouden met een uitleg over uw nieuwe woning en de aannemer probeert dan met zo weinig mogelijk punten op te leveren. Maar wie heeft dan een kritisch oog voor de, vaak vele, opleverpunten?  Daarom komt Het KavelHuis op voor uw belang! maak nu een afspraak voor de oplevering en/of voorschouw en beleef een ontspannen oplevering! 

boek nu een Opleveringskeuring: contact Het KavelHuis

waarom een opleveringskeuring?

Er is sprake van een opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning bij de overdracht van uw huis, door de aannemer aan u. U ontvangt dan tevens de sleutels.  Het beste advies is dan om iemand mee te nemen, die voor uw belangen opkomt. Het KavelHuis is op de hoogte van de regels en normen in de bouw. Wij zien meer dan u! Tijdens de opleveringskeuring controleren wij, in aanwezigheid van de aannemer, samen met u de woning op gebreken. In het Proces-Verbaal van Oplevering worden de geconstateerde mankementen genotuleerd. Ons advies: hoe vollediger dit rapport is, hoe beter! dit voorkomt veel gezeur achteraf.

wie is uw bouwkundig expert?:  Koos van Rijn

Het KavelHuis kent “het klappen van de zweep” en spreekt de taal van de bouwers. Koos van Rijn van Het KavelHuis loopt al 30 jaar mee in de bouw en weet precies hoe de hazen in de bouw lopen. Deze ervaring neemt hij mee bij de oplevering van uw woning. Koos van Rijn gaat uw belangen maximaal behartigen!

wat zijn veel voorkomende opleverpunten? veel voorkomende opleverpunten

de kwaliteit van onze opleveringskeuring

Het KavelHuis keurt voor u uw woning, binnen en buiten, op opleveringsgebreken en bouwbesluit eisen. Veel partijen doen alleen een keuring van binnen, maar niet buiten. Het KavelHuis ziet er op toe dat alle gebreken worden genoteerd in het Proces-Verbaal van Oplevering. Het KavelHuis voert voor u tijdens de rondgang het woord met de aannemer/ontwikkelaar. Het KavelHuis kan ook een meer uitgebreide keuring doen, o.a op basis van de verkoopdocumenten.

zo gaat de keuring  in zijn werk

Wij controleren,  samen met u  en de vertegenwoordiger van de aannemer, of er gebreken te zien zijn. Het hele huis wordt gecontroleerd, van boven naar beneden en van binnen naar buiten. U kunt uiteraard zelf uw bedenkingen over meerwerk of bepaalde onderdelen van de woning al kenbaar maken. Tijdens de rondgang zorgen wij ervoor dat de punten genotuleerd worden in het Proces- Verbaal van Oplevering. Wij gaan daarin een eventuele discussie met de vertegenwoordiger van de aannemer niet uit de weg. Wij zorgen ervoor dat u, na het opmaken van het Proces-Verbaal van Oplevering, met een gerust hart de sleutel van uw nieuwe woning in ontvangst kan nemen. Onze TIP: Ook kunt u tijdens de opleveringskeuring vragen stellen die u heeft op bouwkundig gebied.

na de opleveringskeuring

Na het ondertekenen van het Proces-Verbaal van Oplevering heeft u uw woning aanvaardt. Echter, u heeft aanvaardt met uitzondering van de genotuleerde opleveringsgebreken in het Proces-Verbaal van oplevering. De aannemer/ontwikkelaar moet deze gebreken uit het rapport doorgaans binnen 3 maanden herstellen. Voor deze afhandeling wordt veelal 5 % van de aanneemsom (of een bankgarantie) bij de notaris ondergebracht ter zekerstelling. Ons advies: zet uw handtekening pas als ALLE punten uit het Proces-Verbaal van oplevering zijn verholpen!

de aannemer herstelt de gebreken niet binnen 3 maanden

Heeft de aannemer de gebreken niet binnen de drie maanden herstelt? dan mag je de 5 % van de aanneemsom in het depot van de notaris houden. Dit moet wel in verhouding staan met de nog niet opgeloste gebreken. Anders kan de aannemer een rente in rekening brengen. Stel wel de notaris, voor het verlopen van de 3 maanden, schriftelijk op de hoogte.

boek nu een Opleveringskeuring Rotterdam: contact Het KavelHuis

opleveringskeuring Rotterdam  opleveringskeuring Rotterdam  opleveringskeuring Rotterdam  opleveringskeuring Rotterdam  opleveringskeuring Rotterdam  opleveringskeuring Rotterdam  opleveringskeuring Rotterdam opleveringskeuring Rotterdam  nieuwbouw nieuwbouw villa villa woonhuis woonhuis appartement appartement

Uw persoonlijke account waarop u alles kunt beheren.

Maak een persoonlijk account waarop u alles kunt beheren.

Account aanmaken

Vraag het wachtwoord van uw persoonlijke account op.

Wijzig uw persoonlijke wachtwoord

Let op: Na het wijzigen van uw wachtwoord wordt u verzocht opnieuw in te loggen op uw account.

Wachtwoord Wijzigen

Wijzig uw e-mailadres.

E-mailadres wijzigen

U wilt iets bestellen, daarvoor heeft u een account nodig, login op uw bestaande acount of maak er een aan.

Account aanmaken

Inloggen