Kies voor kwaliteit

arrow_down

Het KavelHuis keuringen: kies voor kwaliteit! 

   ❶  Vaste prijzen, ongeacht de tijdsduur

   ❷  30 jaar ervaring

   Onze klanten zijn 100 % tevreden

   Uitvoering door een expert

   Expert is gecertificeerd


Kiest u voor een voorschouw en/of opleveringskeuring van Het KavelHuis, dan kiest u voor kwaliteit voor een betaalbare prijs. De voorschouw en/of oplevering wordt uitgevoerd door de zeer ervaren bouwkundige J. (Koos) van Rijn.

Ruime praktijkervaring in huis

Uw expert van Het KavelHuis heeft een ruime ervaring in huis. Naast het uitvoeren van opleveringskeuringen heeft hij ook ervaring in het managen en realiseren van bouwprojecten. Deze ervaring wordt bij u ingezet om de maximale kwaliteit te krijgen. In de huidige tijd moet kwaliteit veelal worden afgedwongen. J. (Koos) van Rijn haalt voor de klant het maximale eruit.

Gecertificeerde bouwkundige

J. (Koos) van Rijn van Het KavelHuis is niet alleen ervaren, maar ook bevoegd en opgeleid om keuringen uit te voeren. Zo weet u zeker dat u een keuring krijgt met kwaliteit en dat de bevindingen van de keuring zullen leiden tot een hogere kwaliteit.

Rapportage gebaseerd op 30 jaar ervaring

J. (Koos) van Rijn van Het KavelHuis heeft al 30 jaar ervaring met opleveringskeuringen. Bij een voorschouw wordt er een standaard methodiek gebruikt in de vorm van een overzicht van de geconstateerde gebreken met de daarbij horende foto’s. Bij de opleveringskeuring wordt er veelal een standaarddocument van b.v. Woningborg gebruikt. J. (Koos) van Rijn zorgt dat alle gebreken op die lijst komen, waarbij eventueel een rapport van Het KavelHuis deel uit maakt. 

Klanttevredenheid hoog in vaandel

Het KavelHuis streeft de hoogst mogelijke klanttevredenheid na. Daarom is er geen tijdslimiet aan de duur van de voorschouw of opleveringskeuring. Het KavelHuis is pas tevreden als alle opleverpunten zijn opgespoord en genotuleerd op het opleverrapport.

Uw persoonlijke account waarop u alles kunt beheren.

Maak een persoonlijk account waarop u alles kunt beheren.

Account aanmaken

Vraag het wachtwoord van uw persoonlijke account op.

Wijzig uw persoonlijke wachtwoord

Let op: Na het wijzigen van uw wachtwoord wordt u verzocht opnieuw in te loggen op uw account.

Wachtwoord Wijzigen

Wijzig uw e-mailadres.

E-mailadres wijzigen

U wilt iets bestellen, daarvoor heeft u een account nodig, login op uw bestaande acount of maak er een aan.

Account aanmaken

Inloggen