Opleveringskeuring“TOP aanbiedingen”

arrow_down

Dienst Opleveringskeuring

Het is druk in de bouw en dat komt de kwaliteit niet ten goede. Daar wordt u als koper niet beter van! Er is sprake van 40 % meer gebreken dan in de crisisjaren. Het KavelHuis  komt op voor uw belang! maak een afspraak voor de oplevering en/of voorschouw. 

TOP aanbiedingen en uw voordelen:

⇒     Prijzen v.a.: Appartement € 150, Woonhuis € 200, Villa € 225
⇒     Het KavelHuis hanteert geen tijdslimiet!
⇒     Het KavelHuis inspecteert de binnenzijde en de buitenzijde!

⇒     Het KavelHuis heeft gekwalificeerde en gecertificeerde experts!
⇒     Het KavelHuis gaat de discussie met de aannemer niet uit de weg!
⇒     Het KavelHuis zorgt voor kwaliteit!

contact Het KavelHuis

de Opleveringskeuring: 

waarom een opleveringskeuring? direct inzicht in de gebreken!
Er is sprake van een opleveringskeuring van uw nieuwbouwwoning bij de overdracht van uw huis. Ons advies is dan om iemand mee te nemen, die voor uw belangen opkomt. De bouwkundige van Het KavelHuis is op de hoogte van de regels en normen in de bouw. Hij ziet meer dan u! Tijdens de opleveringskeuring controleren wij de woning op gebreken. In het opleveringsrapport worden de geconstateerde mankementen genotuleerd. Ons advies: hoe vollediger dit rapport is, hoe beter! 

de combi voorschouw en oplevering
De bouwbedrijven hebben het druk en dat komt de kwaliteit niet ten goede. De ervaring van Het KavelHuis is dat een combinatie van voorschouw en oplevering de beste resultaten oplevert. In de voorschouw wordt de aannemer op het juiste spoor gezet naar de oplevering toe. Het KavelHuis hanteert voor deze combinatie een aantrekkelijk tarief, vraag erna.

welke opleverpunten komen wij veel tegen? Opleveringspunten Nieuwbouw

de ervaring van Het KavelHuis
Het KavelHuis kent “het klappen van de zweep” en spreekt de taal van de bouwers. Deze ervaring nemen we mee bij de oplevering van uw woning. Zo gaan wij uw belangen maximaal behartigen.

de kwaliteit van onze Opleveringskeuring
Het KavelHuis keurt voor u uw woning, binnen en buiten, op opleveringsgebreken en bouwbesluit eisen. Veel partijen  doen veelal alleen een keuring binnen, maar niet buiten. Het KavelHuis ziet er op toe dat alle gebreken worden genoteerd in het proces-verbaal van oplevering. Het KavelHuis voert voor u tijdens de rondgang het woord met de aannemer.

hoe gaat de keuring?
Het hele huis wordt gecontroleerd, van boven naar beneden en van binnen naar buiten. Tijdens de rondgang zorgen wij ervoor dat alle punten worden genotuleerd. Wij werken als uw onafhankelijke adviseur en gaan een  discussie met de aannemer niet uit de weg! Wij zorgen ervoor dat u, na de oplevering, met een gerust hart de sleutel van uw nieuwe woning in ontvangst kan nemen. Onze TIP: Ook kunt u tijdens de opleveringskeuring vragen stellen die u heeft op bouwkundig gebied.

na de opleveringskeuring
Na het ondertekenen van het proces-verbaal van oplevering heeft u uw woning aanvaardt. Echter, u heeft aanvaardt met uitzondering van de genotuleerde opleveringsgebreken in het proces-verbaal van oplevering. De bouwer moet deze gebreken uit het rapport doorgaans binnen 3 maanden herstellen. Voor deze afhandeling wordt doorgaans  5 % van de aanneemsom (of een bankgarantie) bij de notaris ondergebracht ter zekerstelling. Ons advies: raadpleeg voor de oplevering uw koop-/aannemingsovereenkomst. En zet pas uw handtekening na de oplevering pas als alles 100 % is. 

ons werkgebied
Duin en Bollenstreek, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Amstelveen, Amsterdam, Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Barendrecht, Bergen, Berkel en Rodenrijs, Binnenmaas, Bleiswijk, Bloemendaal, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Castricum, Delft, Den Hoorn, De Lier, De Meern, Dordrecht, Gouda, Den Haag, Haarlem, Haastrecht, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Hellevoetsluis, Hillegom, Hilversum, Hoek van Holland, Honselersdijk, Hoogvliet, Huizen, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Krimpenerwaard, Lansingerland, Laren, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maasland, Maassluis, Midden-Delfland, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Noordwijkerhout, Ouderkerk aan den IJssel, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Poeldijk,  Poortugaal, Rhoon, Reeuwijk, Ridderkerk, Rijswijk, Rotterdam, Rozenburg, Sassenheim, Scheveningen, Schipluiden, Schiedam, Schoonhoven, Stolwijk, Teylingen, Uitgeest, Uithoorn, Velzen, Voorburg, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Zaanstad, Zandvoort, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht.

contact met Het KavelHuis   contact Het KavelHuis  

opleveringskeuring opleveringskeuring opleveringskeuring opleveringskeuring

Bouwadvies villa   Bouwadvies villa   Bouwadvies villa   Bouwadvies villa   Bouwadvies villa  Bouwadvies villa   Bouwadvies villa   Bouwadvies villa   Bouwadvies villa   Bouwadvies villa   Bouwadvies villa  Bouwadvies villa 

Vraag meer informatie aan over deze dienst

Vul de onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.Uw persoonlijke account waarop u alles kunt beheren.

Maak een persoonlijk account waarop u alles kunt beheren.

Account aanmaken

Vraag het wachtwoord van uw persoonlijke account op.

Wijzig uw persoonlijke wachtwoord

Let op: Na het wijzigen van uw wachtwoord wordt u verzocht opnieuw in te loggen op uw account.

Wachtwoord Wijzigen

Wijzig uw e-mailadres.

E-mailadres wijzigen

U wilt iets bestellen, daarvoor heeft u een account nodig, login op uw bestaande acount of maak er een aan.

Account aanmaken

Inloggen