Opleveringskeuring“Voorkom verrassingen!”

arrow_down

Dienst Opleveringskeuring

WIJ HELPEN U MET EEN OPLEVERINGSKEURING

voorkom problemen en boek een expert!


Door een gebrek aan goede vaklui is de kwaliteit niet altijd goed te noemen. Dat betekent veelal ongewenste mankementen. Wat is nu de praktijk? Tijdens de overdracht krijgt u een uitleg over uw nieuwbouw woning. Maar wie heeft er dan een kritisch oog voor de, vaak vele, opleverpunten?  Immers, NA de oplevering wordt het lastig om nog zaken voor elkaar te krijgen.  Daarom komt Het KavelHuis op voor uw belang! Verstevig uw positie, want met een opleveringskeuring door een expert staat u veel sterker. 

 • slecht aangebracht lood

 • stukken uit stenen

 • specieresten

 • slechte afwerking

 • ontbrekende voegen

 • slecht schilderwerk

 • trap heeft verschillende optreden

 • ontbrekend kitwerk

 • tegelwerk niet schoon

 

wat is een opleveringskeuring?


Met een opleveringskeuring door Het KavelHuis krijgt u inzicht in de staat van uw nieuwe woning, villa of appartement. Voorkom verrassingen en laat dit grondig uitvoeren. Door een expert. Immers, een nieuw op te leveren huis vertoont altijd  gebreken. Van krasjes in het glas, ontbrekende voegen,  slordig metselwerk, tot slechte afwerkingen etc. Daarom zorgt Het KavelHuis ervoor dat de mankementen worden opgenomen. En vervolgens worden opgenomen in het Proces-Verbaal van Oplevering. Indien dat niet toereikend is dan maakt Het KavelHuis zelf een rapportage

wij zien altijd meer dan u:


Wij zien er op toe dat ALLE geconstateerde mankementen direct worden opgelost. Bij meer ernstige mankementen maken wij afspraken hoe dit wordt opgelost. Ons advies: hoe vollediger dit rapport is, hoe beter! Dit voorkomt gezeur achteraf. Immers, het Proces-Verbaal is uw juridische houvast!

is een voorschouw ook aan te bevelen?


De ervaring van Het KavelHuis is dat een combinatie van voorschouw en een opleveringskeuring de beste resultaten oplevert. In de voorschouw wordt de aannemer namelijk op het juiste spoor gezet naar de oplevering toe. Het KavelHuis hanteert voor de combinatie voorschouw + oplevering een gunstig tarief.

zo gaat de keuring  in zijn werk:


Wij ontmoeten elkaar bij uw nieuwe woning. Omdat de aannemer veelal 1,5 uur neemt voor een oplevering, hebben wij vooraf al de buitenzijde gecontroleerd. Daarna controleren wij, samen met u, en de vertegenwoordiger van de aannemer of er gebreken te zien zijn. Het hele huis wordt gecontroleerd, van boven naar beneden en van binnen naar buiten. Bovendien kunt u zelf ook uw bedenkingen over meerwerk of op onderdelen van de woning kenbaar maken. Tijdens de rondgang zorgen wij ervoor dat ALLE punten genotuleerd worden in het Proces- Verbaal van Oplevering. Wij behartigen uw belangen 100 % als onafhankelijke partij.

NA de opleveringskeuring:


Na het ondertekenen van het Proces-Verbaal van Oplevering heeft u uw woning aanvaardt. Maar de aannemer moet wel de gebreken uit het rapport herstellen. Hier heeft de aannemer meestal 3 maanden de tijd voor. Voor deze afhandeling wordt meestal  5 % van de aanneemsom (of een bankgarantie) bij de notaris ondergebracht. Dit ter zekerstelling. Ons advies: zet uw handtekening pas als ALLE punten uit het proces-verbaal van oplevering zijn verholpen!

boek NU een opleveringskeuring en/of voorschouw: 06 19639460

contact Het KavelHuis

ons werkgebied:


Duin en Bollenstreek, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en Utrecht.

wij keuren in de gemeenten:

Amstelveen, Amsterdam, Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Barendrecht, Bergen, Berkel en Rodenrijs, Binnenmaas, Bleiswijk, Bloemendaal, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Castricum, Delft, Den Hoorn, De Lier, De Meern, Dordrecht, Gouda, Den Haag, Haarlem, Haastrecht, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Hellevoetsluis, Hillegom, Hilversum, Hoek van Holland, Honselersdijk, Hoogvliet, Huizen, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Krimpenerwaard, Lansingerland, Laren, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maasland, Maassluis, Midden-Delfland, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Noordwijkerhout, Ouderkerk aan den IJssel, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Poeldijk,  Poortugaal, Rhoon, Reeuwijk, Ridderkerk, Rijswijk, Rijnsburg, Rotterdam, Rozenburg, Sassenheim, Scheveningen, Schipluiden, Schiedam, Schoonhoven, Stolwijk, Teylingen, Uitgeest, Uithoorn, Valkenburg, Velzen, Voorburg, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Zaanstad, Zandvoort, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht.

opleveringskeuring opleveringskeuring opleveringskeuring voorschouw voorschouw voorschouw villa villa villa appartement appartement appartement woonhuis woonhuis woonhuis

Vraag meer informatie aan over deze dienst

Vul de onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.  Uw persoonlijke account waarop u alles kunt beheren.

  Maak een persoonlijk account waarop u alles kunt beheren.

  Account aanmaken

  Vraag het wachtwoord van uw persoonlijke account op.

  Wijzig uw persoonlijke wachtwoord

  Let op: Na het wijzigen van uw wachtwoord wordt u verzocht opnieuw in te loggen op uw account.

  Wachtwoord Wijzigen

  Wijzig uw e-mailadres.

  E-mailadres wijzigen

  U wilt iets bestellen, daarvoor heeft u een account nodig, login op uw bestaande acount of maak er een aan.

  Account aanmaken

  Inloggen