Bouwgrond te koop“Overzicht van alle kavels!”

arrow_down

Dienst Bouwgrond te koop

Bouwgrond te koop |  Advies bouwgrond | Architecten  |  Bouwbegeleiding

vraag advies bij Het KavelHuis
Er komt veel op uw pad bij het kopen van bouwgrond. Aan bouwgrond kleven nogal wat regels, haken en ogen. Hoe pak je zoiets aan? hoe komt uw villa of woonhuis op dat stuk grond tot stand? wat kan er mag er gebouwd worden? wat gaat het allemaal kosten en hoe houdt u alles onder controle? Het KavelHuis geeft u de antwoorden en oplossingen op al uw vragen: bij het advies over uw bouwkavel, bij het ontwerpen van uw villa of woonhuis, tot en met het bouwen en de oplevering van uw droomhuis.

  • villa te Santpoort

  • villa te Aalsmeer

  • villa te Gouda

  • villa Helena

  • villa te Voorburg

hoe werkt Het KavelHuis?
Het KavelHuis werkt met persoonlijke aandacht en maakt  woningen met kwaliteit. Wij werken met betrouwbare partners en met korte lijnen. Zo kunnen wij kwaliteit leveren voor betaalbare prijzen. Onze architecten, waarmee wij werken, zijn ingeschreven in het Architectenregister. Creativiteit van de architect en kennis van bouwen gaan bij ons hand in hand. Zo wordt de klant geholpen met goede en tijdloze architectuur en zo ontstaat er een goede investering. Maar ook zaken als het begeleiden van de partijen, de prijsvorming, contracten en afspraken is bij ons in goede handen.

wij leveren maatwerk
Luisteren en kijken, daar begint het mee. De wensen van de klant zijn voor ons belangrijk. Samen met de klant kijken we naar de beste oplossing binnen de grondpositie en het budget. Mooie en waardevaste oplossingen bespreken we met u “aan tafel”, waarbij we onze ideeën met u delen en deze vertalen naar een droomhuis. Verschillende haalbare oplossingen en keuzes worden de klant hierbij voorgelegd. Zo ontstaat de beste oplossing gebaseerd op de  kwaliteiten van uw bouwkavel, uw smaak en uw budget.

bouwgrond advies door Het KavelHuis
Wanneer u uw bouwkavel  heeft gevonden en over wilt gaan tot aankoop, schakelt u Het KavelHuis in. Het KavelHuis heeft ervaring in het verwerven van grondposities. Wij kennen alle IN en OUTS bij het kopen van bouwgrond. Het KavelHuis kijkt dan de voorwaarden van de optieovereenkomst en koopovereenkomst na. Uw belang staat voorop, dit bespaart u tijd, geld en een mogelijk fiasco.

wat kost u een kavel en huis?
Overweegt u bouwgrond of een vrije kavel te kopen  dan is het belangrijk dat u weet wat u op de locatie kan en mag gaan bouwen.  Het KavelHuis heeft hiervoor een uniek concept ontwikkeld.

onze werkwijze met bouwkavels
Het KavelHuis werkt met unieke Projectteams, welke worden samengesteld voor uw droomhuis. Wij combineren de  vrijheid van de architect met  de vakkennis van de bouwkundige. In de uitvoering werken wij, na de prijsvorming, nauw samen met de aannemer. Voor onze klanten alle gemak: Het KavelHuis regelt het en u heeft een loket voor alles. Duidelijkheid vanaf het begin, daar staan wij voor.

ons werkgebied
Duin en Bollenstreek, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Amstelveen, Amsterdam, Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Barendrecht, Bergen, Berkel en Rodenrijs, Binnenmaas, Bleiswijk, Bloemendaal, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Castricum, Delft, Den Hoorn, De Lier, De Meern, Dordrecht, Gouda, Den Haag, Haarlem, Haastrecht, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Hellevoetsluis, Hillegom, Hilversum, Hoek van Holland, Honselersdijk, Hoogvliet, Huizen, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Krimpenerwaard, Lansingerland, Laren, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maasland, Maassluis, Midden-Delfland, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Noordwijkerhout, Ouderkerk aan den IJssel, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Poeldijk,  Poortugaal, Rhoon, Reeuwijk, Ridderkerk, Rijswijk, Rijnsburg, Rotterdam, Rozenburg, Sassenheim, Scheveningen, Schipluiden, Schiedam, Schoonhoven, Stolwijk, Teylingen, Uitgeest, Uithoorn, Valkenburg, Velzen, Voorburg, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Zaanstad, Zandvoort, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht.

contact met Het KavelHuis    contact Het KavelHuis   

bouwgrond te koop   bouwgrond te koop    bouwgrond te koop   bouwgrond te koop   bouwgrond te koop   bouwgrond te koop   bouwgrond te koop   bouwgrond te koop   bouwgrond te koop    bouwgrond te koop    bouwgrond te koop   bouwgrond te koop   bouwgrond te koop   bouwgrond te koop   bouwgrond te koop

Vraag meer informatie aan over deze dienst

Vul de onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.Uw persoonlijke account waarop u alles kunt beheren.

Maak een persoonlijk account waarop u alles kunt beheren.

Account aanmaken

Vraag het wachtwoord van uw persoonlijke account op.

Wijzig uw persoonlijke wachtwoord

Let op: Na het wijzigen van uw wachtwoord wordt u verzocht opnieuw in te loggen op uw account.

Wachtwoord Wijzigen

Wijzig uw e-mailadres.

E-mailadres wijzigen

U wilt iets bestellen, daarvoor heeft u een account nodig, login op uw bestaande acount of maak er een aan.

Account aanmaken

Inloggen