Bouwgrond te koop“Alle kavels op een rij!”

arrow_down

Dienst Bouwgrond te koop

WIJ HELPEN U VANAF BOUWGROND TOT EN MET DE OPLEVERING

vraag advies bij Het KavelHuis:


Er komt veel op uw pad bij het kopen van bouwgrond. Immers, aan het kopen van bouwgrond kleven nogal wat regels, haken en ogen. Hoe pak je zoiets aan? hoe komt uw villa of woonhuis op dat stuk grond tot stand? wat kan er en wat mag er gebouwd worden? hoeveel gaat het kosten en hoe houdt u alles onder controle? Daarom geeft Het KavelHuis u de antwoorden en oplossingen op al uw vragen. Bij het advies over uw bouwkavel, bij het ontwerpen van uw villa of woonhuis, tot en met het bouwen en de oplevering van uw droomhuis.

 • villa te Santpoort

 • villa te Aalsmeer

 • villa te Gouda

 • villa Helena

 • villa te Voorburg

hoe werkt Het KavelHuis?


Het KavelHuis werkt met persoonlijke aandacht en maakt  woningen met kwaliteit. Daarom werken wij met betrouwbare partners en met korte lijnen. Zo kunnen wij kwaliteit leveren voor betaalbare prijzen. Creativiteit van de architect en kennis van bouwen gaan bij ons hand in hand. Dat betekent dat de klant geholpen met goede en tijdloze architectuur.  Maar ook zaken als het begeleiden van de partijen, de prijsvorming, het onderhandelen, contracten maken, is bij ons in goede handen.

wij leveren maatwerk:


Samen met de klant kijken we naar de beste oplossing binnen de grondpositie en het budget. Oplossingen bespreken we met u “aan tafel”, waarbij we onze ideeën met u delen en deze vertalen naar een droomhuis. Verschillende haalbare oplossingen en keuzes worden de klant hierbij voorgelegd. Zo ontstaat de beste oplossing gebaseerd op de kwaliteiten van uw bouwkavel, uw smaak en uw budget.

bouwgrond advies door Het KavelHuis:


Wanneer u uw bouwkavel  heeft gevonden en over wilt gaan tot aankoop, schakelt u Het KavelHuis in. Wij hebben ervaring in het verwerven van grondposities. Wij kennen alle IN en OUTS bij het kopen van bouwgrond. Het KavelHuis kijkt dan de voorwaarden van de optieovereenkomst en koopovereenkomst na. Uw belang staat voorop, dit bespaart u tijd, geld en een mogelijk fiasco.

wat kost u een kavel en huis?


Overweegt u bouwgrond of een vrije kavel te kopen  dan is het belangrijk dat u weet wat u op de locatie kan en mag gaan bouwen.  Het KavelHuis heeft hiervoor een uniek concept ontwikkeld. Op basis van de eisen o.a. ook een kavelpaspoort maken wij een eerste ontwerp en een daarbij behorende kostenbegroting. Dat betekent dat u al vrij snel inzicht krijgt in de mogelijkheden van uw kavel.

onze werkwijze met bouwkavels


Het KavelHuis werkt met unieke Projectteams, welke worden samengesteld voor uw droomhuis. Wij combineren de  vrijheid van de architect met  uw wensen.  In de uitvoering werken wij, na de prijsvorming, nauw samen met de aannemer. Voor onze klanten alle gemak: wij regelen het en u heeft een loket voor alles. Duidelijkheid vanaf het begin, daar staan wij voor.

ons werkgebied:


Duin en Bollenstreek, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en  Utrecht.

wij werken in de gemeenten:


Amstelveen, Amsterdam, Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Barendrecht, Bergen, Berkel en Rodenrijs, Binnenmaas, Bleiswijk, Bloemendaal, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Castricum, Delft, Den Hoorn, De Lier, De Meern, Dordrecht, Gouda, Den Haag, Haarlem, Haastrecht, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Hellevoetsluis, Hillegom, Hilversum, Hoek van Holland, Honselersdijk, Hoogvliet, Huizen, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Krimpenerwaard, Lansingerland, Laren, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maasland, Maassluis, Midden-Delfland, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Noordwijkerhout, Ouderkerk aan den IJssel, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Poeldijk,  Poortugaal, Rhoon, Reeuwijk, Ridderkerk, Rijswijk, Rijnsburg, Rotterdam, Rozenburg, Sassenheim, Scheveningen, Schipluiden, Schiedam, Schoonhoven, Stolwijk, Teylingen, Uitgeest, Uithoorn, Valkenburg, Velzen, Voorburg, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Zaanstad, Zandvoort, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht.

contact met Het KavelHuis    contact Het KavelHuis 

 bo bouwgrond te koop 

bo bouwgrond te koop

bo bouwgrond te koop

Vraag meer informatie aan over deze dienst

Vul de onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.  Uw persoonlijke account waarop u alles kunt beheren.

  Maak een persoonlijk account waarop u alles kunt beheren.

  Account aanmaken

  Vraag het wachtwoord van uw persoonlijke account op.

  Wijzig uw persoonlijke wachtwoord

  Let op: Na het wijzigen van uw wachtwoord wordt u verzocht opnieuw in te loggen op uw account.

  Wachtwoord Wijzigen

  Wijzig uw e-mailadres.

  E-mailadres wijzigen

  U wilt iets bestellen, daarvoor heeft u een account nodig, login op uw bestaande acount of maak er een aan.

  Account aanmaken

  Inloggen