Bouwbegeleiding“Alles onder controle!”

arrow_down

Dienst Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding van A tot Z

bouwbegeleiding voor uw woonhuis | appartement | villa:
Het bouwen of verbouwen van uw woonhuis | appartement | villa is niet uw dagelijks werk. Voor een goede bouwbegeleiding ontbreekt het vaak aan tijd en kennis. Maar, om uw mooie droomhuis te bouwen is een goede bouwbegeleiding noodzakelijk. Met een goede bouwbegeleiding bouwt u zonder zorgen. Dat is een luxe, die u ook veel geld oplevert.

bouwbegeleider/opzichter van  Het KavelHuis
De bouwbegeleider is verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van zijn taken. Hij ziet erop toe dat het gewenste kwaliteitsniveau van het bouwwerk wordt gehaald en dat de opdrachtgever goed wordt geïnformeerd. De bouwbegeleider treedt namens de opdrachtgever op als aanspreekpunt voor de aannemer, de architect, de constructeur, de onderaannemers en de derden.  Hij stelt de opdrachtgever op de hoogte van de stand van het werk en legt financiële beslissingen voor aan de opdrachtgever. Als de bouw de oplevering nadert dan verzorgt de bouwbegeleider de voorschouw en de opleveringskeuring. 


  • Toezicht

  • Bouwbegeleiding

  • Controle op uitvoering

  • Bouwtoezicht constructies

  • Opleveringskeuringen

maak kennis met uw Bouwbegeleider van Het KavelHuis:  Koos van Rijn

een overzicht van onze diensten:  

Ο      Offerte(s) van aannemer(s) aanvragen en toetsen
Ο      Prijsonderhandelingen en contracten sluiten met aannemer(s)
Ο      Offerte(s) van architect(en) aanvragen en toetsen
Ο      Prijsonderhandelingen en contracten sluiten met architect(en)
Ο      Aanvragen en begeleiden van de vergunning(en)
Ο      Aanleveren van bestekken en technische omschrijvingen
Ο      Aanleveren van een investeringsbegroting | bouwkosten advies van uw villa of woonhuis
Ο      Aanleveren van een bestek “op maat”

bouwkostenadvies “op maat”
Wij maken direct een stichtingskosten begroting, hierin staat de totale investering. In deze begroting worden ook zaken als legeskosten, tuinaanleg, kosten infrastructuur e.d. meegenomen. Zo wordt u goed geïnformeerd. Want hoe vaak komt het niet voor dat er onvolledige prijzen worden afgegeven en er daarna vele onaangename verrassingen komen. Op basis van deze begroting start het ontwerpproces. Zo stellen wij aan de klant haalbare ontwerpen voor. Wij controleren ook de  kosten tijdens het bouwen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

bestek “op maat”
Het KavelHuis heeft 30 jaar ervaring in het bouwen. Deze ervaring weten wij om te zetten in de contractvorming met de aannemer(s). Wij sturen de architect, de constructeur en de eventuele adviseur(s) aan om goede  en sluitende documenten te maken. Deze documenten voldoen aan het kwaliteitsniveau van de klant. Het KavelHuis zorgt ervoor dat er een perfect bestek gemaakt wordt. Het bestek en de documenten vormen een belangrijke basis voor de contractvorming met de aannemer. Zo regelen wij voor u de aannemingsovereenkomst en kunt u zorgeloos bouwen.

de scherpe  inkoop van Het kavelHuis
Het KavelHuis heeft een groot netwerk in architecten en aannemers en kan scherp en compleet inkopen. Daar kunt u uw voordeel mee doen. Met kennis van de markt en in het onderhandelen zorgen wij voor sluitende contracten met architecten, adviseurs en aannemers. In overleg met de klant doen wij voorstellen aan wie prijsopgave wordt gevraagd. Meerdere prijzen, zijn gezien de huidige situatie op de markt, aan te bevelen. Het KavelHuis kan u ook adviseren en helpen bij de huidige “oververhitting” in de markt. Het inschakelen van de juiste partijen en wellicht ook het plaatsen van bestellingen dragen er toe bij dat u snel kunt starten met de bouw.

contract op “maat” met de aannemer
Het KavelHuis gaat u ook adviseren in de keus van de aannemer. Welke prijs is goed? is de begroting wel juist? wordt er wel aangeboden wat er is gevraagd? In al deze vragen bieden wij een oplossing en adviseren wij u. Als alles duidelijk is dan verzorgen wij de overeenkomst met de aannemer.

ons werkgebied
Duin en Bollenstreek, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Amstelveen, Amsterdam, Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Barendrecht, Bergen, Berkel en Rodenrijs, Binnenmaas, Bleiswijk, Bloemendaal, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Castricum, Delft, Den Hoorn, De Lier, De Meern, Dordrecht, Gouda, Den Haag, Haarlem, Haastrecht, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Hellevoetsluis, Hillegom, Hilversum, Hoek van Holland, Honselersdijk, Hoogvliet, Huizen, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Krimpenerwaard, Lansingerland, Laren, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maasland, Maassluis, Midden-Delfland, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Noordwijkerhout, Ouderkerk aan den IJssel, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Poeldijk,  Poortugaal, Rhoon, Reeuwijk, Ridderkerk, Rijswijk, Rijnsburg, Rotterdam, Rozenburg, Sassenheim, Scheveningen, Schipluiden, Schiedam, Schoonhoven, Stolwijk, Teylingen, Uitgeest, Uithoorn, Valkenburg, Velzen, Voorburg, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Zaanstad, Zandvoort, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht.

contact met  Het KavelHuis    contact Het KavelHuis  

Bouwbegeleiding Villa   Bouwbegeleiding Villa   Bouwbegeleiding Villa   Bouwbegeleiding Villa   Bouwbegeleiding Villa   Bouwbegeleiding Villa  Bouwbegeleiding Villa   Bouwbegeleiding Villa   Bouwbegeleiding Villa  Bouwbegeleiding Villa  Bouwbegeleiding Villa   Bouwbegeleiding Villa  Bouwbegeleiding Villa  Bouwbegeleiding Villa

Vraag meer informatie aan over deze dienst

Vul de onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.Uw persoonlijke account waarop u alles kunt beheren.

Maak een persoonlijk account waarop u alles kunt beheren.

Account aanmaken

Vraag het wachtwoord van uw persoonlijke account op.

Wijzig uw persoonlijke wachtwoord

Let op: Na het wijzigen van uw wachtwoord wordt u verzocht opnieuw in te loggen op uw account.

Wachtwoord Wijzigen

Wijzig uw e-mailadres.

E-mailadres wijzigen

U wilt iets bestellen, daarvoor heeft u een account nodig, login op uw bestaande acount of maak er een aan.

Account aanmaken

Inloggen