Architect“Unieke Architectuur!”

arrow_down

Dienst Architect

WIJ HELPEN U AAN EEN GOEIE ARCHITECT

Het KavelHuis: van ontwerp tot en met de bouw van uw droomhuis:
Voor uw bouwkavel, uw bouwstijl en uw wensen leveren wij de beste architect. Omdat onze architecten  in nauw overleg overleg met u het ontwerp maken. Terwijl u, indien gewenst, op de hoogte gesteld wordt van de totale  investering. Nadat er overeenstemming van het ontwerp en het budget is wordt een vergunning aangevraagd. Later zoeken wij een aannemer en begeleiden wij het bouwproces.  Dus vanaf het 1-ste idee tot de oplevering van uw droomhuis hebben wij de kwaliteit en de kosten onder controle. Daarmee wordt  u volledig geholpen en wij dragen zorg voor een goed verloop van de bouw.  Tot slot: zo  wordt de bouw van uw droomhuis geen avontuur!


 • villa te Santpoort

 • villa te Aalsmeer

 • villa te Gouda

 • villa Helena

 • villa te Voorburg

 

architectuur van villa’s en woonhuizen:
Onze architecten geven u alvast een eerste indruk van de vele mogelijkheden. Daarmee staat niets vast. Daarom krijgt u tijdens het ontwerpen van uw woning meerdere alternatieven. Daardoor ontstaat er in de gesprekken met u “aan tafel” uw unieke woning. Een huis dat past bij uw kavel grond, uw woonwensen, uw smaak en uw budget. Het KavelHuis hanteert betaalbare prijzen voor de architect en onderhandeld  scherp met de aannemer.  Daarom ligt unieke architectuur binnen handbereik. Kwaliteit en een unieke woning voor een betaalbare prijs, ten slotte wil iedereen dat!

architectuurstijlen:
Het KavelHuis heeft meerdere architecten ter beschikking en werkt met vele stijlen. Daardoor kunnen wij de architect afstemmen op uw stijl en uw wensen. Elke bouwstijl heeft zo zijn eigenschappen, kenmerken en geschiedenis. Daarom gaan wij met respect voor een bepaalde stijl uw villa of woonhuis ontwerpen.

welke aannemer?
Het KavelHuis werkt met ALLE aannemers in Nederland, maar is niet aan aannemers gebonden. Dus behouden wij onze onafhankelijke positie en krijgt u een scherpe prijs voor uw woning. Hoewel, onze voorkeur gaat uit naar een aannemer uit de betreffende regio. Het KavelHuis zorgt voor sluitende aanbiedingen in bouwteam of met een aanbesteding. Daarna zorgen wij voor een sluitend contract. Met kennis van de markt en kunde in onderhandelen verdienen wij geld voor u!

Het KavelHuis werkgebied:

ons werkgebied:
Duin en Bollenstreek, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland en  Utrecht.

wij werken in de gemeenten:
Amstelveen, Amsterdam, Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Barendrecht, Bergen, Berkel en Rodenrijs, Binnenmaas, Bleiswijk, Bloemendaal, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Castricum, Delft, Den Hoorn, De Lier, De Meern, Dordrecht, Gouda, Den Haag, Haarlem, Haastrecht, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Hellevoetsluis, Hillegom, Hilversum, Hoek van Holland, Honselersdijk, Hoogvliet, Huizen, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Krimpenerwaard, Lansingerland, Laren, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maasland, Maassluis, Midden-Delfland, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Noordwijkerhout, Ouderkerk aan den IJssel, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Poeldijk,  Poortugaal, Rhoon, Reeuwijk, Ridderkerk, Rijswijk, Rijnsburg, Rotterdam, Rozenburg, Sassenheim, Scheveningen, Schipluiden, Schiedam, Schoonhoven, Stolwijk, Teylingen, Uitgeest, Uithoorn, Valkenburg, Velzen, Voorburg, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Zaanstad, Zandvoort, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht.

 contact Het KavelHuis   

 

Vraag meer informatie aan over deze dienst

Vul de onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.  Uw persoonlijke account waarop u alles kunt beheren.

  Maak een persoonlijk account waarop u alles kunt beheren.

  Account aanmaken

  Vraag het wachtwoord van uw persoonlijke account op.

  Wijzig uw persoonlijke wachtwoord

  Let op: Na het wijzigen van uw wachtwoord wordt u verzocht opnieuw in te loggen op uw account.

  Wachtwoord Wijzigen

  Wijzig uw e-mailadres.

  E-mailadres wijzigen

  U wilt iets bestellen, daarvoor heeft u een account nodig, login op uw bestaande acount of maak er een aan.

  Account aanmaken

  Inloggen