Architect“Kwaliteit en betaalbaar!”

arrow_down

Dienst Architect

Architect voor uw villa of woonhuis

Het KavelHuis: van ontwerp naar uw droomhuis
Wij nemen u mee op de zoektocht naar uw droomhuis. Voor uw bouwkavel, uw bouwstijl en uw wensen hebben wij de beste architect. Onze architect maakt in nauw overleg met u het ontwerp en u wordt direct op de hoogte gesteld van de totale  investering. Na overeenstemming van het ontwerp en de kosten wordt de vergunning aangevraagd en werken wij  de plannen uit. Vervolgens zoeken wij een betrouwbare aannemer voor een betaalbare prijs, begeleiden wij het bouwproces en zorgen voor de oplevering.  Vanaf het 1-ste idee tot de oplevering van uw droomhuis hebben wij de kwaliteit en de kosten onder controle. U wordt  volledig ontzorgt en wij dragen zorg voor een vlekkeloos verloop van de bouw.  Zo  wordt het ontwerpen en bouwen van uw droomhuis geen avontuur.


  • villa te Santpoort

  • villa te Aalsmeer

  • villa te Gouda

  • villa Helena

  • villa te Voorburg

 

Architectuur van villa’s en woonhuizen: een maatpak
Onze architecten geven u alvast een eerste indruk van de vele mogelijkheden. Maar niets staat vast, daarom krijgt u tijdens het ontwerpen van uw woning meerdere alternatieven. Zo ontstaat er in de gesprekken met u “aan tafel” uw unieke woning. Een huis dat past bij uw kavel grond, uw woonwensen, uw smaak en uw budget. Het KavelHuis hanteert betaalbare prijzen en heeft de prijs van de aannemer onder controle. Zo ligt unieke architectuur binnen uw handbereik. Kwaliteit en een unieke woning voor een betaalbare prijs.

de architectuurstijlen van Het KavelHuis
Het KavelHuis heeft meerdere architecten ter beschikking en werkt met vele stijlen. Zo kunnen wij de architect afstemmen op uw stijl en uw wensen. Elke bouwstijl heeft zo zijn eigenschappen, kenmerken en geschiedenis. Met respect voor een bepaalde stijl gaan wij uw villa of woonhuis ontwerpen.

Het KavelHuis werkt met de Jaren 30 bouwstijl, de Klassieke bouwstijl, de Landelijke bouwstijl, de stijlvol Klassieke bouwstijl, de Moderne bouwstijl,  de Amerikaanse bouwstijl en ook in Vrije Architectuur. Ook hebben we het over typen als:  een Landhuis, een Patriciërswoning, een Boerderij type, tijdloos wit, een Notariswoning en een Herenhuis. Samen met u maken we een uniek huis en geen standaard oplossing uit een verkoopfolder. 

bespaar op de Architect en de bouwkosten
Een besparing op een architect is veelal een verkeerde besparing. Er zijn vele tekenbureau’s, maar leveren ze ook ruimtelijke en architectonische kwaliteit? hier gaat het vaak mis en krijgt u een ontwerp wat geen kwaliteit heeft. Bij Het KavelHuis zit u met een gekwalificeerde architect aan tafel, welke een ruimtelijke en architectonische visie heeft. En Het KavelHuis zorgt ervoor dat uw huis speciaal voor u en uw budget wordt ontworpen en gebouwd.  Het KavelHuis is  gepokt en gemazeld in de wereld  van de aannemerij en worden er goede en complete contracten afgesproken met scherpe prijzen. Zo zorgen wij ervoor dat uw nieuwe woning een goede investering wordt.

wat kost de architect in Nederland?
Het kosten van een architect wordt meestal uitgedrukt in een % van de bouwsom. Dit % is voor een woonhuis | villa tussen de 8 % en 12 % van de bouwsom.  De kleinere bureau’s werken veelal met 6 % tot 8 % van de bouwsom.

wat kost een architect bij Het KavelHuis?
Het KavelHuis werkt samen met goede architectenbureau’s. Wij werken zonder een opstapeling van winsten. Voor elk project stelt Het kavelHuis het beste Team samen. Hierdoor kan Het KavelHuis 2 % tot 4 % van de bouwsom rekenen voor uw architect.

wat gaat uw droomhuis kosten? Het KavelHuis blijft binnen uw budget
Wij maken direct een stichtingskosten begroting, hierin staat de totale investering. Zo wordt u goed geïnformeerd. Op basis van deze begroting start het ontwerpproces. Wij noemen dit “kostengestuurd ontwerpen” en zo stellen wij aan de klant haalbare ontwerpen voor. In elke fase van het ontwerpproces maken wij de kosten actueel, zo is het mogelijk om goede afwegingen te maken. Wij controleren ook de  kosten tijdens het bouwen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

welke garanties zijn  belangrijk?


 Architectuur en bouwen. Architectuur en bouwen. Architectuur en bouwen.Architectuur en bouwen. Architectuur en bouwen. Architectuur en bouwen.Architectuur en bouwen. Architectuur en bouwen. Architectuur en bouwen.

Gegarandeerd gebouwd, compleet en voor de overeengekomen prijs, technisch en ook financieel. Dit zijn belangrijke voorwaarden om overeen te komen met de architect en aannemer. Het KavelHuis zorgt ervoor dat dit in orde komt. Wij werken met goed ingevoerde architecten die zijn ingeschreven in het Architectenregister. En de  aannemers worden goed beoordeeld. Sluitende contractstukken en afspraken zorgen voor een “waterdicht” contract met de aannemer.

welke aannemer? Het KavelHuis kiest voor de klant de beste
Het KavelHuis werkt met alle aannemers in Nederland, maar is niet aan aannemers gebonden. Zo behouden wij onze onafhankelijke positie en krijgt u een scherpe prijs voor uw woning. Onze voorkeur gaat uit naar een aannemer uit de betreffende regio. Het KavelHuis zorgt voor sluitende aanbiedingen in bouwteam of met een aanbesteding. Daarna zorgen wij voor een sluitend contract. Met kennis van de markt en kennis in onderhandelen verdienen wij voor u!

Het KavelHuis werkgebied
Duin en Bollenstreek, Zuid-Holland, Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Amstelveen, Amsterdam, Alblasserdam, Albrandswaard, Alphen aan den Rijn, Alkmaar, Barendrecht, Bergen, Berkel en Rodenrijs, Binnenmaas, Bleiswijk, Bloemendaal, Bodegraven-Reeuwijk, Brielle, Capelle aan den IJssel, Castricum, Delft, Den Hoorn, De Lier, De Meern, Dordrecht, Gouda, Den Haag, Haarlem, Haastrecht, Haarlemmermeer, Heemskerk, Heemstede, Hellevoetsluis, Hillegom, Hilversum, Hoek van Holland, Honselersdijk, Hoogvliet, Huizen, Kaag en Braassem, Katwijk, Krimpen aan den IJssel, Krimpen aan de Lek, Krimpenerwaard, Lansingerland, Laren, Leerdam, Leiden, Leiderdorp, Leidschendam-Voorburg, Lisse, Maasland, Maassluis, Midden-Delfland, Moerkapelle, Monster, Montfoort, Moordrecht, Naaldwijk, Nieuwegein, Nieuwkoop, Nissewaard, Noordwijk, Noordwijkerhout, Ouderkerk aan den IJssel, Oegstgeest, Pijnacker-Nootdorp, Poeldijk,  Poortugaal, Rhoon, Reeuwijk, Ridderkerk, Rijswijk, Rijnsburg, Rotterdam, Rozenburg, Sassenheim, Scheveningen, Schipluiden, Schiedam, Schoonhoven, Stolwijk, Teylingen, Uitgeest, Uithoorn, Valkenburg, Velzen, Voorburg, Vlaardingen, Voorschoten, Waddinxveen, Wassenaar, Westland, Zaanstad, Zandvoort, Zevenhuizen, Zoetermeer, Zoeterwoude, Zuidplas, Zwijndrecht.

contact met Het KavelHuis   contact Het KavelHuis   

 

 

Vraag meer informatie aan over deze dienst

Vul de onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.Uw persoonlijke account waarop u alles kunt beheren.

Maak een persoonlijk account waarop u alles kunt beheren.

Account aanmaken

Vraag het wachtwoord van uw persoonlijke account op.

Wijzig uw persoonlijke wachtwoord

Let op: Na het wijzigen van uw wachtwoord wordt u verzocht opnieuw in te loggen op uw account.

Wachtwoord Wijzigen

Wijzig uw e-mailadres.

E-mailadres wijzigen

U wilt iets bestellen, daarvoor heeft u een account nodig, login op uw bestaande acount of maak er een aan.

Account aanmaken

Inloggen