Bouwgrond Wassenaar

arrow_down

advies bij aankoop | Architectuur & Bouwen | Bouwbegeleiding 

bouwgrond Wassenaar: voor villa’s en woonhuizen

 

Het Kavelhuis…ontzorgt u…van droom naar droomhuis

 

bouwgrond Wassenaar bouwgrond Wassenaar bouwgrond Wassenaar bouwgrond Wassenaar

bouwgrond Wassenaar

Heeft u de droom om  een eigen villa of droomhuis te laten ontwerpen en bouwen in Wassenaar? Dan zijn er nu unieke kansen. Wij kunnen ons geen betere woonlocatie voorstellen dan Wassenaar.  Een historische locatie vlakbij het strand, de natuur, prachtige bossen, fraaie landgoederen, de zee en de duinen, Den Haag en Leiden. Een plek waar gelijkgestemden hun droom kunnen verwezenlijken met de garantie van rust en privacy.

het concept van Het KavelHuis

Wij helpen kopers van bouwkavels om hun droom te realiseren. De wens van de klant, o.a. qua architectuur,  staat daarbij centraal. Het KavelHuis is bekend in de wereld van architecten en bouwers.

het aanbod in Wassenaar

Funda – Bouwgrond Wassenaar     jaap – Bouwgrond Wassenaar     Mitula – Bouwgrond Wassenaar

Het KavelHuis voor bouwgrond  Wassenaar

Een vrije kavel. Dat is de specialisme van Het KavelHuis. Uw vrijheid is het sleutelwoord. In de unieke setting van de bouwkavels krijgt u de ruimte voor het realiseren van uw woondroom. Als u er voor kiest om te gaan ontwerpen  bent u vrij om zelf een architect en een aannemer te selecteren. Het KavelHuis kan u daarin geheel ontzorgen. Wij kunnen u van dienst zijn vanaf de aankoop van uw kavel, de keuze van architect en aannemer met de daarbij behorende aansturing, tot en met de oplevering van uw villa of droomhuis.

het voordeel  bij Het KavelHuis

Het KavelHuis is van mening dat er naast goede architectuur en een goede en betrouwbare aannemer ook op de kosten moet worden gestuurd. Uit ervaring weten wij dat er naast de aankoop van de grond ook sprake is van kosten infrastructuur, bouwkosten, bijkomende kosten en financieringskosten. Dit vormt een groot geheel van de totale investering.

droomhuizen, met zekerheid en een scherpe prijs

Is uw bouwkavel, al of niet met hulp en/of advies van Het KavelHuis, aangekocht dan neemt  Het KavelHuis u met de hand mee om uw droomhuis te bouwen. Wij leveren u een  architect, passend bij uw smaak en stijl en voor een betaalbare  prijs, begeleiden  het ontwerp, de vergunningen en het uitwerken van de plannen. Vervolgens zoeken wij een betrouwbare aannemer voor een scherpe prijs, begeleiden  wij het bouwproces en zorgen voor de oplevering.

u kiest een woning voor een betaalbare prijs

Stel eens voor dat u zelf uw droomhuis, onder architectuur ontworpen, zou kunnen bouwen. Een duurzaam huis voor een betaalbare prijs en met een lage energierekening. Kan dat? Bij Het KavelHuis wel. Wij vinden dat iedereen recht heeft op architectuur en keuzevrijheid, maar wel voor een betaalbare prijs. U kiest uw droomhuis en wij regelen dat het ontworpen en gebouwd wordt, volgens uw budget en zonder zorgen. Zo simpel kan het zijn.

lees meer over bouwgrond|advies|tips

Start hier met uw droomhuis   Ontwerp + Begroting

bouwtips  

  anderen zochten ook op:  bouwgrond aankopen aankoopmakelaar adviseur bouwgrond een villa bouwen op bouwgrond wat kost bouwgrond   vrije kavels  vrije kavels  vrije kavels  bouwgrond te koop bouwgrond te koop bouwgrond te koop bouwgrond te koop bouwgrond te koop bouwgrond te koop vrije bouwkavels aankoopmakelaar bouwgrond adviseur bouwgrond huis bouwen villa bouwen villa laten bouwen eigen huis bouwen villa een eigen huis bouwen woning boond bouwplannen grondpositie totaaloplossingen van bouwgrond naar villa of droomhuis  

Uw persoonlijke account waarop u alles kunt beheren.

Maak een persoonlijk account waarop u alles kunt beheren.

Account aanmaken

Vraag het wachtwoord van uw persoonlijke account op.

Wijzig uw persoonlijke wachtwoord

Let op: Na het wijzigen van uw wachtwoord wordt u verzocht opnieuw in te loggen op uw account.

Wachtwoord Wijzigen

Wijzig uw e-mailadres.

E-mailadres wijzigen

U wilt iets bestellen, daarvoor heeft u een account nodig, login op uw bestaande acount of maak er een aan.

Account aanmaken

Inloggen